Rakennusiivous

Rakennuttaja – luota loppusiivouksesi tai muut työmaiden siivoukset luotettavasti ja ajallaan kanssamme. GoClean on kokenut rakennussiivousten toteuttaja. Olemme nähneet kaiken – voit huoletta luottaa meille suurempienkin kokonaisuuksien siivoukset esityskuntoon. Rakennuksen siivous käsittää tyypillisesti esimerkiksi lattioiden, seinien ja kattojen imurointia ja pyyhintää, vessojen, suihkujen ja saunatilojen pesua, kaapistojen ja tasojen pyyhintää, väliovien ja ulko-ovien pyyhintää, ja niin edelleen. Me huolehdimme, että kohde on iskussa asukkaita varten!

Rakennussiivouksessa yksi on ylitse muiden; joustavuus

Olemme rakennuttajille luotettava ja ennen kaikkea joustava kumppani – GoCleanilla on riittävä ketteryys mukautua muuttuvien aikataulujesi mukaisesti. Meillä on kyvykkyys reagoida nopeisiin tarpeisiin. Näin Sinä kumppanina voit keskittyä olennaiseen, ja luottaa meille siivous silloin, kun se on ajankohtaista. Suuremmissa urakoissa osallistamme projektiin koko toteuttajatiimin yrittäjää myöden, ja kykenemme varmistamaan oikean työjärjestyksen ja oikeat menetelmät toteutukseen.

Meiltä myös P1 -siisteystason palvelu jokaisessa kohteessa!

Rakennustöiden puhtausluokitus P1 kuvaa rakennustapaa, jolla saavutetaan ennen kaikkea tavoiteltu sisäilman laatutaso pölyisyyden suhteen. P1 prosessi on jatkuvasti tärkeämpi osa rakennusprojekteja, ja asiakkaat osaavat arvostaa huipputason siisteyttä ja puhdasta ilmaa.

Rakennustyömaalla  otamme huomioon työturvallisuuden käyttämällä turvakenkiä, suojalaseja ja kypärää. Lisäksi voimme käyttää esim. valjaita operoidessa nostimissa yms.

Kokemuksemme rakennustyömaasiivouksesta takaa sen, että voit olla luottaa sovitun mukaisen siivouspalvelun toteuttajille, ja keskittyä omaan toimintaasi.

Picture of <span>Siivouspalvelu</span> Vaasa

Siivouspalvelu Vaasa

Siistimmän arjen puolesta!
Ota yhteyttä jo tänään.

CEO Joonas Peltola
joonas.peltola@gocleansiivous.fi
045 617 0750