Taloyhtiöt

Ylläpitosiivous

Viihtyisän, edustavan ja terveellisen taloyhtiön edellytys on toimiva ja luotettava siivouspalvelu. Meistä saat takuuvarman kumppanin taloyhtiön siistinä pitämiseen. Taloyhtiön kumppanina omaksumme vastuun kokonaisuuden hoitamisesta sovitulla tavalla ja sovittuun aikaan.

Pomminvarma palvelu, pelisilmää kunnioittaen

Koko taloyhtiö voi luottaa siihen, että siivous toteutetaan suunnitelman ja sovitun mukaisesti  – kuitenkin pelisilmää kunnioittaen. Nyrkkisääntönämme on, että maalaisjärki on sallittua. Jos henkilökuntamme näkee jotain, mikä vaatii reagointia, toteutamme palvelun joustavasti. Toimintamallimme takaa sen, että taloyhtiönä Sinun ei tarvitse huolehtia siivouksen yksityiskohdista.

Yhteiset käyttötilat prioriteettina

Taloyhtiöiden kunnossapidossa on erityisen tärkeää, että esimerkiksi pesutilat ja saunan pesu suoritetaan hygienian puolesta korkealla vaatimustasolla. Saunan pesu suositellaan toteutettavan joka viikko säännöllisesti desinfioivalla pesulla. Kylpyhuoneen seinät ja lattiat tulee harjata ja pestä niin ikään viikottain tai muuten jatkuvasti (tilanteesta riippuen) desinfioivalla puhdistusaineella. Huolehdimme pesutuvan siisteydestä säännöllisesti tyypillisesti viikottain, tai muuten sopimuksen mukaan.

Taloyhtiösi julkisivu aina iskussa!

Taloyhtiön viihtyisyyden tärkein elementti on siisteys. Huolehdimme rappukäytävien ja sen kaikkien kosketuspintojen siisteydestä huolellisesti pyyhkien, asianmukaisilla desinfiointiaineilla. Ulko-ovien lasit ja muut pinnat on tärkeää pitää puhtaina. Taloyhtiösi siisteys on GoCleanille kunnian asia, ja sovitusta pidetään kiinni. Ota meihin yhteyttä, ja suunnitellaan taloyhtiöllesi paras mahdollinen palvelukokonaisuus siisteyden jatkuvaan ylläpitämiseen.

<span>Siivouspalvelu</span> Vaasa

Siivouspalvelu Vaasa

Siistimmän arjen puolesta!
Ota yhteyttä jo tänään.

CEO Joonas Peltola
joonas.peltola@gocleansiivous.fi
045 617 0750