Toimistot ja toimitilat

Toimistosiivous | Toimitilasiivous | Vaasa

Toimistojen ja toimitilojen luotettava siivouspalvelu

GoClean Siivouspalvelu on yritysten luotettava kumppani vuosien kokemuksella toimisto- ja toimitilojen siivouksessa. Olemme toteuttaneet kymmenille yrityksille ylläpitäviä jatkuvia siivouspalveluita sekä urakkaluontoisia erikoissiivouksia. Toimintamme perustana on ennen kaikkea täsmällisyys, jotta Sinä kumppanina voit luottaa siihen, että siivous toteutetaan aina ajallaan ja tarkasti. Kartoituspalaverin jälkeen suunnittelemme ja räätälöimme tarpeisiisi vastaavat palvelut. Perehdytämme henkilökuntamme huolellisesti palvelun suunnitelmaa vastaavasti.

Siivous on väline- ja tekniikkalaji!

Huolehdimme työntekijöidemme kanssa aina oikeista työskentelytavoista -ja menetelmistä. Olemme erityisen tarkkoja siitä, että jokaiselle kohteelle on kartoitettu ja suunniteltu oikeat välineet ja siivouksen toteutustavat. Yhtä tärkeän osan kokonaisuutta muodostavat oikeat siivousaineet ja kemikaalit. Esimerkiksi pöydät ja muut käyttöpinnat on tärkeää käsitellä vaarattomilla mutta tehokkaasti desinfoivilla aineilla. WC- ja saniteettitiloihin valitsemme omat tehokkaat toimintatavat. Lattiapinnat imuroimme aina ennen pesua. Välineet ja aineet kuuluvat sovittuun palvelun hintaan.

Ota meihin yhteyttä, ja sovitaan tapaaminen!

Siivouksen kulmakivi on hygienia

Pandemiankin aikana korostunut, mutta aina tärkeä hygienia on meille prioriteetti. Huolehdimme aina erittäin korkeasta hygieniatasosta. Taso taataan sillä, että puhtaita välineitä on mukana aina tarvittava määrä, ja että välineet on pesty ja käsitelty oikein. Puhdistamme yleisimmät pesuvälineet käytön jälkeen korkeissa lämpötiloissa, joka osaltaan takaa hygienian tarpeet.

Pelisilmä sallittu!

Siivouspalvelun sisältö on hyvä suunnitella perusteellisesti. Tilanteet ovat kuitenkin muuttuvia, ja siksi on tärkeää, että palvelun toteuttajilla on kyvykkyys tehdä ratkaisuja myös maalaisjärjellä. Tämä tarkoittaa, että siivoojamme arvioivat siivouksen tarpeet paikan päällä reagoivat ongelmakohtiin joustavasti.

<span>Siivouspalvelu</span> Vaasa

Siivouspalvelu Vaasa

Siistimmän arjen puolesta!
Ota yhteyttä jo tänään.

CEO Joonas Peltola
joonas.peltola@gocleansiivous.fi
045 617 0750